Hardwell, Fedde Le Grand en Dannic vieren tien jaar Dance4Life in Concertgebouw

Het Nederlandse initiatief Dance4Life werkt al tien jaar samen met jongeren aan een wereld zonder aids. Daarbij wordt vooral gebruik gemaakt van muziek en dans om jongeren te betrekken en inspireren. Het initiatief vindt inmiddels plaats in ruim 20 landen verspreid over 5 continenten. Op vrijdag 6 juni viert Dance4Life haar 10-jarig bestaan met Dance4Life 10 Years in Het Concertgebouw Amsterdam. Hardwell, Fedde Le Grand en Dannic zullen aantreden.

Om het optreden aan te kondigen reed Hardwell vandaag in een open bus het Museumplein in Amsterdam op om een verrassingsoptreden voor fans en voorbijgangers te geven. Daarnaast maakte hij ook bekend voortaan ambassadeur te zijn voor Dance4Life. Hij volgt daarmee het voorbeeld van onder meer Tiësto, Headhunterz, Erik Arbores, Eva Simons, Doutzen Kroes en Jan Kooijman!

Dannic viert samen met Hardwell en Fedde Le Grand op 6 juni het tienjarig bestaan van Dance4Life in het Concertgebouw

Dannic viert samen met Hardwell en Fedde Le Grand op 6 juni het tienjarig bestaan van Dance4Life in het Concertgebouw

De verkoop van de tickets voor het jubileumfeest in klassiek decor begint morgen, vrijdag 4 april, om tien uur in de ochtend. Er kan worden gekozen uit een normaal toegangsbewijs en een VIP-entreebewijs. Verkoop verloopt via Ticketmaster.

Lees ook:Hardwell, Dyro en Dannic toeren per bus langs tien Amerikaanse steden
Lees ook:Fedde le Grand op 1 in Engeland
Lees ook:Filmpje: Gooi je handen in de lucht voor Twello
Lees ook:Afrojack, Baggi Begovic en Hardwell naar EDC New York
Lees ook:Nederlandse dj’s vallen in de prijzen in Miami

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>