New World Punx kondigt eerste eigen show in Nederland aan

Wat ooit begon als een vriendschap tussen twee wereldberoemde dj’s is nu een nieuwe dance-act van formaat. Rotterdammer Ferry Corsten en Markus Schulz, de in Miami wonende Duitser, kennen elkaar al lang. Ze besloten spontaan om eens samen te draaien. Daarna volgden er nog meerdere sets en het enthousiasme van het publiek maakte dat ze de collaboratie nu uit hebben gewerkt tot New World Punx. De naam is afgeleid van Markus zijn hit The New World en Punk van Ferry. Op 17 mei trakteren de Punx het publiek van het Amsterdamse The Sand op een lange show met een energieke dynamische sound, gekenmerkt door meer agressie dan men normaal gesproken van hen als aparte artiesten gewend is.

 

Zoals gezegd gaat bij New World Punx alles harder en agressiever dan de echt melodieuze en euforische trance dan waar de twee bekend om staan. De energie en samenwerking wordt vertaald in nieuwe geluiden, dynamiek en mogelijkheden gezien Markus en Ferry samen het beste aan creativiteit uit elkaar willen halen.

New World Punx wordt op 17 mei bijgestaan door Sied van Riel en Khomha. De kaartverkoop verloopt via PalMundo.

Lees ook:Onbegrijpelijke samenwerking Daft Punk en Kanye West
Lees ook:Tiësto in Escape: 250 Hyves-vrienden mogen gratis
Lees ook:Ferry Corsten presents 1 november 2008: “Full on Ferry Masquarade”
Lees ook:Tranen in de ogen op Awakenings
Lees ook:Hit or Shit: Ferry Corsten – Radio Crash

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>