Don Diablo, Fedde Le Grand en Miss Melera ook naar Ultra Music Festival

Het lijkt een nieuwe trend te worden. Programmeringen van festivals worden steeds vaker in fases aangekondigd. Vooral in de Verenigde Staten bedienen ze zich van deze zogenoemde phases. Ook bij het immense Ultra Music Festival gaat het in etappes. Eerder werd al bekend dat een flink contingent Nederlanders tot Phase 1 behoorden zoals Hardwell, Nicky Romero, Tiësto, Armin van Buuren, Afrojack, Sunnery James & Ryan Marciano, Martin Garrix, W & W en Showtek. Phase 2 bevat onder meer Jochen Miller, Don Diablo, Laidback Luke en Fedde Le Grand. Ook Miss Melera, Ummet Ozcan, Blasterjaxx, Sander van Doorn, Dannic, Dyro en New World Punx zullen aanwezig zijn op Ultra Music Festival.

Miss Melera draait zaterdag 28 maart op Stage 7 van het Ultra Music Festival in Miami

 

Armin van Buuren heeft zondag 29 maart zelfs een eigen podium. Op A State of Trance New Horizons staan Paul van Dyk, Gaia, Aly & Fila, John O’Callaghan, Cosmic Gate, Myon & Shane 54, Andfew Rayel, Orjan Nilsen en Jochen Miller.

Het festival is onderdeel van Winter Music Conference. Vrijwel de gehele dance-scene zal aanwezig zijn. Bijvoorbeeld vanwege de International Music Dance Awards of om zichzelf te presenteren zoals het Nederlandse Spinnin’ Records!

Lees ook:Laidback Luke, Armin van Buuren, Ferry Corsten, Hardwell en andere Nederlandse helden naar Creamfields
Lees ook:Nederlandse dj’s vallen in de prijzen in Miami
Lees ook:Nederlandse top op Ultra Music Festival
Lees ook:Hardwell, Afrojack, Armin van Buuren en meer Nederlanders genomineerd voor International Dance Music Awards
Lees ook:Nieuw: Afrojack – Air Guitar (Ultra Music Festival Anthem)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>