Tiende Tomorrowland biedt Armin van Buuren, W & W, Afrojack en Hardwell samen met Tiësto

Net over de grens vindt wellicht wel een van de grootste en meest vermaarde dancefestijnen (het ontving pas geleden de International Dance Music Award voor het beste festival) ter wereld plaats. Het Belgische Boom is op 18, 19 en 20 juli en 25, 26 en 27 juli de verzamelplaats voor alle grote namen uit de dance tijdens Tomorrowland. Het doorgaan van het festival werd dit jaar even bedreigd omdat omwonenden het festival wilden laten verbieden vanwege de mogelijke overlast. De rechter vond hun bezwaren echter ongegrond dus kan de tiende en al uitverkochte editie doorgang vinden vol house, trance, techno, dubstep, electro, hardstyle en vrijwel alle andere muziekstijlen.

De organisatie weet de Nederlandse helden uiteraard wel te vinden maar dat is niet zo vreemd omdat ID & T achter de organisatie zit. Alle grote namen zijn er dus. Op het hoofdpodium staan gedurende de twee uitvoeringen uiteraard Armin van Buuren, W & W, Afrojack, Chuckie, Tiësto en Hardwell.

Op 18 juli staat Armin van Buuren op de mainstage. The Partysquad is te gast bij Mad Decent van Diplo en Yellow Claw is dan bij Dim Mak van Steve Aoki. Andere Hollanders zijn Jorn van Deijnhoven, Menno de Jong, Funkerman, The Flexican & MC Sef, Franky Rizardo, The Opposites, Dirtcaps, Mightyfools, Charie Lownoise & Mental Theo, Paul Elstak, DJ Jean en Johan Gielen.

Op 19 juli staan Afrojack, New World Punx, Sunnery James & Ryan Marciano, Hardwell en Tiësto op het hoofdpodium. Hardwell en Tiësto zullen zowaar ook een B2B-set doen. Laidback Luke heeft met zijn concept Super You & Me een eigen buhne waar ook Blasterjaxx aan zal treden. Ferry Corsten beheert Full On met ook Sied van Riel, Jochen Miller en Marco V. Ook Joachim, Bingo Players, Dannic, D-Wayne, Sander van Doorn, Sidney Samson, Lenzman, Brennan Heart, Angerfist, Atmozfears en Wildstylez zijn aanwezig zaterdag 19 juli.

De zondagse rust van 20 juli wordt verstoord door W & W, Nicky Romero en R3hab op het grote podium. Bakermat heeft een eigen podium en ontvangt onder meer Cleavage. Ook Joran van Pol, Alvaro, Fedde Le Grand, Ummet Ozcan, Jaydee, Darkraver, Evil Activities, Mental Theo, Paul Elstak en Nicon zijn aanwezig.

Onze Zuiderburen hebben het tweede weekend ook weer veel dezelfde Ollanders te gast aangezien de programmering grotendeels hetzelfde is. Maar Martin Garrix is bijvoorbeeld wel een nieuwe naam op vrijdag 25 juli op het hoofdpodium. Chuckie zal zaterdag 26 juli aantreden op het hoofdpodium en ook Sandro Silva, Don Diablo, Jacob van Hage en Dyro zijn dan present op het festival in tegenstelling tot een week eerder. Zondag 27 juli doen Dimitri en Shermanology Tomorrowland aan!

W & W weet de weg naar Tomorrowland wel!

W & W weet de weg naar Tomorrowland wel!

Tomorrowland heeft sinds vorig jaar ook een dependance in de Verenigde Staten. Op 26, 27 en 28 september is het de tweede keer dat het festival Chattahoochee Hills nabij Atlanta aandoet. Tot nu is bekend dat in ieder geval Diplo, Steve Aoki, Avicii, Kaskade, Zedd, Dimitri Vegas & Like Mike, Skrillex, David Guetta en de Nederlandse artiesten Nicky Romero, Martin Garrix en Tiësto daar tijdens het festijn staan. Deze Amerikaanse equivalent is nog niet uitverkocht!

Lees ook:Hardwell, Armin van Buuren, Martin Garrix en R3hab winnen International Dance Music Awards
Lees ook:Hardwell, Afrojack, Armin van Buuren en meer Nederlanders genomineerd voor International Dance Music Awards
Lees ook:Laidback Luke, Armin van Buuren, Ferry Corsten, Hardwell en andere Nederlandse helden naar Creamfields
Lees ook:Martin Garrix wint 3FM Award in categorie dance
Lees ook:Ook Hot Since 82, Pan-Pot en Detroit Swindle naar Mysteryland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>