Radioshow Armin verder uit naar het buitenland

Goed nieuws voor Armin van Buuren. De Nederlandse dj heeft op dit moment een goed beluisterde radioshow op SLAM FM!, maar gaat nu met zijn radioshow verder het buitenland in. Weer een Nederlands succes dus, afgelopen jaar werd Dance Department nog verkozen tot beste Podcast, nu gaat Armin met zijn radioshow Duitsland veroveren. Een goed begin van 2009.

De beste dj ter wereld mag zijn radioshow gaan uitzenden op ‘Sunshine Live’. De Duitse dance zender is in de regio Stuttgart/Mannheim via de ether te ontvangen. Daarnaast is ‘Sunshine Live’ ook via de kabel in grote delen van Duitsland te ontvangen.

Sinds 2001 is ‘A State of Trance’ op de radio te horen. Eerst via ID&T radio, dat later SLAM FM! werd. Binnen een aantal jaar is het programma in vele andere landen te beluisteren en nu dus ook in grote delen van Duitsland.

Op de Dancezender Sunshine Live in Duitsland zal A State of Trance elke vrijdagavond tussen 18.00 en 20.00 uur worden uitgezonden.

Bron: www.radio.nl

Lees ook:Radioshow Armin naar de Maassilo!
Lees ook:Slam!FM sluit het jaar af
Lees ook:Bepaal Armins ultieme trance top 20
Lees ook:Nederlandse dj’s vallen in de prijzen in Miami
Lees ook:Hardwell, Afrojack, Armin van Buuren en meer Nederlanders genomineerd voor International Dance Music Awards

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>