Afrojack zet preview van eerste album online

Wow! Ik had niet gedacht dat Afrojack ons zoveel cadeau’s voor de kerst zou gaan geven. Eerst kwam de remix van Sovereign Light café uit, toen maakte hij zijn Soundcloud pagina eindelijk actief met een preview van zijn nieuwe track Rocker en daarna zette hij een preview van zijn in 2013 uitkomende album online. Vet! We horen onder andere de track die bekend is als Petsbud. En.. TRAP! Fucking trap! Hij heeft tracks gemaakt met Mr Polska en Yellow Claw. Luister ernaar, want het klinkt echt moddervet!

Lees ook:Afrojack’s eerste single van zijn eerste album wordt: iets met Chris Brown
Lees ook:[Teaser] Jacob van Hage & Oliver Heldens – Thumper
Lees ook:[Teaser] Bassjackers & Dyro – Grid
Lees ook:[Teaser] Spinnin Records Talent Pool EP 1
Lees ook:Armin van Buuren live – Ultra Music Festival 2013 (weekend 1)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>