Afrojack’s eerste single van zijn eerste album wordt: iets met Chris Brown

Volgens het Amerikaanse weblog Dancing Astronaut wordt As Your Friend volgend jaar de eerste single van het eerste album van niemand minder dan Afrojack. De track is een pop-achtig liedje samen met Chris Brown, wat dan ook meteen het grootste nadeel is. Eerlijk gezegd: ik ben er niet weg van. Ik ben een groot fan van Afrojack, maar dit is niks. Al zal dit nummer zeker scoren in lijstjes zoals de top 40. Ik mag echter niet treuren, want het album zal niet alleen maar zulke liedjes bevatten. Volgens Nick zelf komen er ook genoeg tracks voor in de club op. Zoals Petsbud bijvoorbeeld. Wat vind jij van As Your Friend? (klik op ‘lees verder’ voor de track)

Lees ook:Nieuw: Armin van Buuren feat. Trevor Guthrie – This Is What It Feels Like (Official Music Video)
Lees ook:Nieuw: Daft Punk – Get Lucky
Lees ook:Nieuw: Dimitri Vegas, Like Mike & GTA Ft. Wolfpack – Turn It Up
Lees ook:Nieuw: Yves V, Loopers & Jacob van Hage – Amok
Lees ook:Disconnected met JES, beluister haar nieuwe track gratis!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>