[Teaser] Bassjackers & Dyro – Grid

Ik houd van samenwerkingen tussen DJ’s. Waarom? Daar komen vaak mooie tracks uit! Zoals Dyro en Bassjackers nu gedaan hebben. Vandaag kwam de teaser van Grid online. Een track die je gerust, op z’n engels gezegd, massive kunt noemen. Wow! Goed bezig guys. (klik op ‘lees verder’ voor de preview)

Lees ook:[Teaser] Dannic – Clobber
Lees ook:[Teaser] Julian Jordan – Ramcar
Lees ook:[Teaser] Daddy’s Groove – Stellar (Martin Garrix Remix)
Lees ook:[Teaser] Quintino & Ralvero – Jackpot
Lees ook:[Teaser] Apster – Bucklekneez

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>