[Teaser] Jacob van Hage & Oliver Heldens – Thumper

Echt waar, het houdt niet op met Jacob van Hage. De beste man draaide in zijn set bij SLAM!FM alleen maar eigen rammers en nog niet verschenen nummers. En jawel, daar is de eerste preview. Dit keer is hij de studio ingedoken met de 17-jarige (!) Oliver Heldens. Wat. Een. Resultaat. Echt waar, dit is nu al één van de beste tracks van 2013. Check de preview en wacht mee, want Thumper komt 11 februari pas uit en wel op Sneakerz.

Lees ook:Nieuw: Jacob Van Hage & Oliver Heldens – Thumper
Lees ook:[Teaser] Spinnin Records Talent Pool EP 1
Lees ook:[Teaser] Sidney Samson ft Martin Garrix – Torrent
Lees ook:[Teaser] Quintino & Ralvero – Jackpot
Lees ook:Hit or Shit: Oliver Twizt – You’re not alone (Bingo Players remix)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>