[Teaser] Spinnin Records Talent Pool EP 1

Sinds kort heeft Spinnin Records een speciale talentpool. Dat is een plek op Facebook waar talenten hun tracks kunnen droppen. Vervolgens kunnen mensen op de nummers stemmen. Spinnin kijkt ondertussen mee en de beste tracks worden uitgebracht. Dat gaat in december met de eerste drie tracks uit de talentpool gebeuren. Zit zeker goed spul tussen, check de preview maar. (klik op ‘lees verder’ voor de preview)

Lees ook:[Teaser] Basto – StormChaser
Lees ook:[Teaser] Julian Jordan – Ramcar
Lees ook:[Teaser] Bassjackers & Dyro – Grid
Lees ook:Spinnin’ Records Presents Yearmix 2012
Lees ook:[Teaser] Fedde Le Grand – RAW

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>