Nieuw: Collide – Bright Vectors

Het interview met DJ Collide dat ik eerder publiceerde op dit weblog is zeer goed bekeken. Dat is mooi, want jong talent verdient een kans. Zeker als het talent uit Heemskerk komt. Dat is een prachtig dorp in Noord-Holland, trouwens. Enfin. Toen ik Collide vroeg of hij ook originals zal gaan maken zei hij dat hij daar eigenlijk al druk mee bezig was. Dat blijkt, want gister zette hij Bright Vectors online. Ik ben zeker gecharmeerd van de melodie. Wat vind jij?

Lees ook:Interview: DJ Collide
Lees ook:[Teaser] Sidney Samson ft Martin Garrix – Torrent
Lees ook:Dansende kleuter verpest show Ferry Corsten
Lees ook:ZIGGY presents Stardust Radio Episode 3 (Year Mix 2012)
Lees ook:Nicky Romero – Essential Mix BBC Radio 1

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>