Dansende kleuter verpest show Ferry Corsten

Kleine kinderen zijn leuk… Als ze slapen, of op school zitten of als ze een keer een grappige opmerking maken. En vooruit, als ze eventjes gaan dansen op een podium.

Maar wat doe je als die rare kleuter ineens de show gaat stelen terwijl je als dj een vet optreden probeert te geven? Dan lach je maar een beetje bedremmeld. Haar op zijn Rob Gee’s van het podium afmeppen kun je namelijk niet maken. Een Amerikaan zette zijn dochter op het podium terwijl Ferry Corsten aan het optreden was. En maakte het publiek wild. Bekijk het grappige filmpje.Dit zei Ferry er zelf over tegen Partyscene:
“De tour sloot af tijdens het festival Voodoo Music Experience. Daar draaide ik op het hoofdpodium. Tijdens mijn set zette een hippievader zijn driejarige dochter op het podium. Op haar danspasjes ging de menigte helemaal los. Eigenlijk stal zij de show, niet ik. Merkwaardig moment.”

Bekijk hier meer filmpjes.

Lees ook:10-jarig meisje aangeklaagd voor illegaal downloaden
Lees ook:Top 500: Madison Avenue – Don’t call me baby
Lees ook:Ferry Corsten presents 1 november 2008: “Full on Ferry Masquarade”
Lees ook:Laptop Magda gestolen
Lees ook:Top 500: SL2 – On a ragga tip

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Dansende kleuter verpest show Ferry Corsten

 1. danny

  hey jongens dat is toch gewoon leuk.
  dat kleine meissie los op de beats van ferry corsten.
  t is uniek dus heeft ferry toch nog een zeer uniek ding in zijn tour erbij
  cool man
  haha

    /   Reply  / 
 2. Vanny

  Ik vind het ook wel grappig om te zien. Ik geef toe, dat koters soms ook stront vervelend kunnen zijn, maar dit is wel schattig! Wie weet wordt ze later wel een hele goede danseres en zal ze in videoclips dansen en op het podium in de clubscene. Wie weet ook als Ferry optreedt met zijn (tegen die tijd) grijze kop.

    /   Reply  / 
 3. Necramonium

  sinds wanneer worden kids toegelaten op zulke feesten waar bier wordt gedronken en drugs wordt genomen?zeker zo’n gratis feest…

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>