[Teaser] Sidney Samson ft Martin Garrix – Torrent

Dit nummer kreeg al support van Tiësto en Hardwell. Niet slecht voor de 17-jarige Martin Garrix, die samen met Sidney Samson de studio in dook. Het resultaat mag er wezen: Torrent is nu al een track voor in de lijstjes van 2013. Oke, misschien ben ik daar wat te vroeg mee. De track komt uit op Musical Freedom, wanneer is nog onbekend. Check de teaser die Martijn vandaag online zette!

Lees ook:[Teaser] R3hab & ZROQ – Skydrop
Lees ook:Nieuw: R3hab & ZROQ – Skydrop
Lees ook:[Teaser] Alvaro – Make Me Jump
Lees ook:[Teaser] Daddy’s Groove – Stellar (Martin Garrix Remix)
Lees ook:[Teaser] Bassjackers & Dyro – Grid

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>