Beleef de stad als festivalterrein

Een nieuw jaar en dus ook een nieuw festivalseizoen. Het verlangen naar de grote festijnen als Mysteryland, Pitch, Decibel, Lowlands, Dance Valley, Solar en Expedition kan weer beginnen. Voor je het weet loop in je in het zonnetje tussen twee podia op je telefoon te kijken om de timetable te bekijken. Met de nieuwe app Time Square is die beleving echter ook nu al mogelijk. Time Square toont de podia en clubs per stad als muziekfestival. Je kunt zelf een blokkenschema en zodoende je favoriete programma en route instellen.

Het programma en de informatie van vrijwel elk podium en club zoals bijvoorbeeld Paradiso, Tivoli, Paard van Troje, Ahoy, Melkweg en Doornroosje is terug te vinden in de app. Het schema kan zodoende ook worden ingesteld met locaties uit verschillende steden.

De app wordt officieel gepresenteerd tijdens Eurosonic Noorderslag gedurende het Buma Music meets Tech-programma maar is nu al beschikbaar via de App Store!

 

Lees ook:Poptempel Tivoli gaat als een speer
Lees ook:Stem op Revu’s Nachttempel 2007
Lees ook:Utrecht week: Tivoli
Lees ook:Winkel van Sinkel grote verliezer bij Nachttempel-verkiezing
Lees ook:Technoweek: technotempel Doornroosje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>