Tiësto dropt Adagio for Strings op Stereosonic

Als we het over eindbazen hebben, dan gaat het niet over Tiësto. Dat is namelijk de opper-eindbaas der eindbazen. Wat een man, wat een DJ. Van Trance naar House, en nog steeds eén van de beste. Deze Nederlander kan alles. Als je dan midden in een set met vooral House een dikke Trance track dropt, kun je bij mij niet meer stuk. Adagio For Strings is zo’n beetje de beste Trance tune ooit. Hij draaide hem afgelopen weekend op Stereosonic. Wat een baas. (klik op ‘lees verder’ voor de video)

Lees ook:‘Trance is een slap aftreksel van klassieke muziek’
Lees ook:Top 500: Tiësto – Adagio for Strings
Lees ook:Afrojack: Familiar Places
Lees ook:Tien quizvragen aan D66-er Boris van der Ham
Lees ook:[Teaser] Dimitri Vegas & Like Mike – Wakanda

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>