[Teaser] Dimitri Vegas & Like Mike – Wakanda

Dimitri Vegas & Like Mike zijn, ondanks hun Belgische nationaliteit, bazen. Dat wist ik zeker na hun laatste tourfilmpje. Nu komen ze met een eindbazen track op het label van Axwell, Axtone Records. Ik vind het een absolute rammer. Wat vind jij van het Afrikaans-getinte Wakanda? (klik op ‘lees verder’ voor de preview)

Lees ook:Nieuw: Yves V, Loopers & Jacob van Hage – Amok
Lees ook:Nieuw: Dimitri Vegas, Like Mike & GTA Ft. Wolfpack – Turn It Up
Lees ook:[Teaser] Julian Jordan – Ramcar
Lees ook:[Teaser] Dannic – Clobber
Lees ook:Nieuw: Basto – Stormchaser

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>