Afrojack: Familiar Places

Als DJ maak je veel mee. Je reist naar de gekste plekken, ontmoet de leukste mensen en verdient daarbij natuurlijk een aardig zakcentje. Afijn, natuurlijk is het wel hard werken. Dat is aan de video’s van Afrojack, die hij maakt tijdens het touren, echter niet te zien. Dit keer neemt de Hollandse baas ons mee op safari. En vette feestjes natuurlijk. (klik op ‘lees verder’ voor de video)

Lees ook:Dance Top 50 Best of 2012 Continuous bonus mix
Lees ook:Nicky Romero – Protocol Flight #01
Lees ook:Afrojack test zijn Gangnam Style remix
Lees ook:Video: Sander van Doorn – Joyenergizer
Lees ook:Filmpje: Avicii on tour

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>