Provincieweek: Takens, Balkbrug

Mijn topografische kennis is goed, maar zo goed dat ik weet wat Balkbrug is, helaas niet. Vandaar dat ik de Nederlandse plaats even opzocht en zodoende bij het dorp in de gemeente Hardenberg uitkwam. In het noorden van Overijssel ligt het kleine dorp, wat wel mooi even een uitgaanscentrum van maar liefst 6(!) zalen herbergt. Met de dag sta ik meer versteld over de grootte van de locale discotheken…

Uitgaanscentrum Takens kan maar liefst 2500 feestgangers herbergen. Een hele hoop! Gelukkig worden de jongens en meisjes verdeelt over maar liefst zes zalen. Ondanks de grootte van de zalen en de capaciteit krijgt de locatie als verwijt dat de dansvloer vaak iets te klein is. Een gemiste kans dus.

Elke zaterdag is de locale tent open van 22.00 tot 4.00, na 2.00 krijg je geen entree meer tot de tent. Zoals gezegd kan je je heil in zes verschillende zalen zoeken, waaronder het ‘Heinekenplein’, de ‘WIJ’, de ‘WIJ Samen’ en de skihut.

Zoals wel meer locale partycentra is de programmering voornamelijk toegespitst op de ‘grote hit dj’s’. Om de week is het hardstyle avond of houseavond. Op de houseavonden kan je Don Diablo, Partysquad, Chuckie, Hardwell etc verwachten. Op de hardstyleavonden staan o.a. Technoboy en the Prophet.

Kijk vooral even op de website en check het filmpje voor een impressie:

Lees ook:Provincieweek: Podium, Hardenberg
Lees ook:Provincieweek: Skopje, Beilen
Lees ook:Provincieweek: Lucky, Rijssen
Lees ook:Provincieweek: Zalinaz, Etten-Leur
Lees ook:Provincieweek: Bob’s, Uitgeest

1 Reacties // Reageer

One thought on “Provincieweek: Takens, Balkbrug

  1. jan uit balkbrug

    hoi bas, je moet er eigenlijk eens zelf gaan kijken en dan een recensie schrijven: takens in balkbrug heeft van de brandweer slechts toestemming om 1680 personen binnen te laten. dit aantal wordt overigens alleen gehaald als een Normaal-kloon uit twenthe optreedt. De disco ligt erg afgelegen en omdat er nauweliks toezicht is komen er meer dan regelmatig vechtpartijen voor: volgens de politie hebben de bezoekers een kort lontje.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>