Provincieweek: Skopje, Beilen

Toen ik de eerste keer de naam van deze locatie zag moest ik toch twee keer met mijn ogen knipperen. Skopje!? Maar de club uit Noord Nederland heeft zich wel degelijk op de kaart weten te zetten met super vette feesten. De club herbergt maar liefst zes zalen, waar naar hartenlust gesjanst, gedanst, gedronken en gegeten kan worden. Ook voor de boeren is er dus genoeg te beleven!

Skopje ligt zoals gezegd in Beilen. En Beilen kan je vinden in de buurt van Emmen, het hoge Noorden dus. De club ligt net buiten de ‘stedelijke’ gebieden, dus de locatie is het best met de auto te bereiken.

Elke zaterdagavond is de club van 22.00 tot 5.00 open. Plus dat ze soms met thema avonden ook geopend zijn. Afgelopen vrijdag was er eentje, toen Hed Kandi ‘on tour’ in het hoge Noorden was. In het verleden waren er ook een hoop hardcore en hardstyle feesten, maar sinds een tijdje ligt de focus nu duidelijk op house, eclectic en rnb.

Dat blijkt ook uit de programmering die met feesten zoals ‘Flightnight’, ‘Next Generation’ en ‘Funky Monkey’ toch duidelijk het accent op de bovenstaande stijlen legt.

De club bestaat zoals gezegd uit 6 zalen. ‘The Plaza’ en ‘the Empire’ zijn de twee grote discotheek zalen, daarnaast kan je er ook terecht in een van de vier barretjes of restaurants. In totaal is er ruimte voor bijna 3000(!) man in deze provinciale locatie.

Helaas zijn er op internet niet al te veel positieve reacties te vinden, met name het publiek is jong en de sfeer is vaak nog ver te zoeken. Helaas want de club heeft qua grootte en inrichting een hoop te bieden.

De rokersbus werd alweer vernield door wat provincialen:

En een filmpje van Next Generation:

Lees ook:Provincieweek: Takens, Balkbrug
Lees ook:Utrecht week: de Nachtburgemeester
Lees ook:Provincieweek: Podium, Hardenberg
Lees ook:De locatie: Hotel Arena
Lees ook:Rotterdamseweek: Energiehal

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>