Provincieweek: Lucky, Rijssen

Nu ik al een ruime tijd aan het bloggen ben merk ik dat mijn focus toch voornamelijk op Amsterdam ligt. Ook andere grote steden komen genoeg aan bot. Maar de provincie laat ik geregeld liggen, geen interesse omdat ik er niet zo snel zou komen. Gelukkig maak ik het deze week met de boeren provincialen goed. Elke dag schuif ik een topclub uit de kleine steden van het land onder je neus. We starten vandaag met de Rijssense club/discotheek ‘Lucky’.

De ‘Lucky’ heeft over de hele provincie een sterke aantrekkingskracht. Door een ongeloofelijk sterk licht en geluid systeem weten alle omwonende met gemak telkens de club te vinden. Lucky is met zijn 35 jaar een van de oudste nog bestaande discotheken van Nederland.

Inmiddels heeft de club al een aantal verbouwingen en restylingen achter de rug. Daarnaast dient de Lucky niet alleen als club, maar ook als poppodium en worden er moeiteloos grote bedrijfsfeesten georganiseerd. De club heeft inmense grootte voor een provinciale locatie.

Naast twee grote clubzalen herbergt de club ook twee grandcafe’s en een schitterende vide. Ook over de programmering mag niet geklaagd worden, op de bekende ‘Absolutely Lucky’ feesten stonden onderandere Crookers, Mason en Laidback Luke al achter de draaitafels.

Check vooral even de website, waar je veel meer info kunt vinden. En natuurlijk de video:

Crookers @ Lucky:

Lees ook:Lucky Charmes – Get Lucky
Lees ook:Provincieweek: Bob’s, Uitgeest
Lees ook:Provincieweek: Skopje, Beilen
Lees ook:Nieuw: Daft Punk – Get Lucky
Lees ook:Video: Ron Carrol – Walking down the street

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>