Provincieweek: Bob’s, Uitgeest

Een van de weinige locaties waar ik zelf ook ben geweest is Bob’s. In de kop van Noord Holland bevindt de provinciale locatie zich die een grote aantrekkingskracht op 16-jarige pubers heeft. Gelukkig bestaat er naast ook nog het ‘Club Planet’, een extra deel van Bob’s speciaal voor 18+. Ondanks dat heeft de tent in Uitgeest totaal geen positief imago bij mij…

Net nadat ik 18 was geworden rees ik namelijk een keer naar deze Noord Hollandse locatie. Allereerst kom je in een gezellig oud bruin café, voordat je de hoofdzaal in gaat. De hoofdzaal is groot en sfeerloos, om over het publiek maar niets te zeggen, drie ruzies verder besloten we om 3.00 de tent maar te verlaten.

‘Voor iedereen een feest’ meldt de website van Bob’s. Ik ben zeker niet de enige die een negatief beeld bij de club heeft. Voor 18 plussers heeft het publiek van Club Planet positievere verhalen over, de sfeer, het publiek en de programmering is een grote verbetering ten opzichte van Bob’s zelf.

Alsnog moet je voor de programmering niet de provincie in. Na een week allerlei provinciale clubs langs te hebben gehad, valt mij het behoorlijk tegen wat de grote locaties te ‘bieden’ hebben. Voor het echte werk moet je vaak toch echt de stad in.

Check ook het filmpje!

Lees ook:Provincieweek: Podium, Hardenberg
Lees ook:Provincieweek: Skopje, Beilen
Lees ook:Provincieweek: Lucky, Rijssen
Lees ook:Utrecht week: Monza
Lees ook:Utrecht week: Central Studios

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>