Utrecht week: de Nachtburgemeester

Een van mijn allereeste feestjes buiten mijn thuisstad vond plaats in de ‘Nachtburgemeester’. Het betrof een dikke studentenparty. Nu jaren later is de ‘Nachtburgemeester’ nog steeds in gebruik en worden er wekelijks een hoop leuke (studenten)feestjes gehouden. Tijd om eens in te zoomen op een club die op wel een hele bijzondere locatie is gevestigd: ‘De Nachtburgermeester’.

De Nachtburgemeester heeft zijn naam te danken aan zijn ligging. Het ligt namelijk strak onder het stadhuis van Utrecht. Op de ‘Stadhuisbrug’, wat de straatnaam is, is de club gevestigd.

Doordat het een oude opslagkelder betreft, heeft de Nachburgemeester een laag plafond. Dat zorgt ervoor dat de locatie een erg gezellige indruk geeft. De locatie heeft drie zalen met elk een aparte inrichting en sfeer, de zalen zijn de oude kelders van diverse formaten.

De club geeft duidelijk ruimte aan zowel regionaal als nationaal talent. Elke week staan er weer nieuwe talenten achter de draaitafels van de club. Feesten als Lumnosity, Flavourz en Bubblegum weten hun weg naar deze locatie te vinden.

Wouter de Moor @ de Nachtburgemeester

Lees ook:Rotterdamseweek: Club Watt
Lees ook:Provincieweek: Skopje, Beilen
Lees ook:Nachttempel week: Factory 010
Lees ook:Awakenings lonkt naar Eindhoven
Lees ook:De locatie: Maassilo

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>