De locatie: Hotel Arena

Het hippe Hotel Arena is vandaag het voorwerp in het item de locatie. Zoals gewoonlijk kijken we of deze club een aanrader of een afrader is. Deze keer behandelen we het all-in concept: Hotel Arena. Deze locatie heeft naast een club ook een hotel, restaurant en bar. We behandelen uiteraard alleen de club van deze locatie. Zou het Hotel Arena lukken om een positieve aanrader te worden?

Hotel Arena ligt in Amsterdam, helaas ligt het iets verder uit het centrum van Amsterdam, waardoor het lastiger bereikbaar is voor mensen van buiten de stad. Na een reisje met de trein en tram zijn we dan uiteindelijk er toch gekomen. Van verre valt al de enorme rij op die voor de ingang geparkeerd staat. Toch zijn we binnen een korte wachttijd al snel binnen.

Eenmaal binnen vervolg je de draaitrap naar boven om bij de garderobe aan te komen. Voordat je daar komt, kom je nog bij het uitzicht over de grootste zaal. Helaas hadden ze een doek over het uitzicht heen gespannen, waardoor het zicht niet optimaal was. De garderobe bestaat uit de handige kluisjes, die we ook van de festivals kennen. 

Beneden bevinden zich twee zalen. De (bij)zaal is redelijk groot en heeft een lange bar. Een prima zaal, die ook deze maal goed gevuld was. Aan de ene kant van de zaal hangen gordijnen. Goed voor de sfeer, minder voor de ruimte, want het neemt helaas veel ruimte in beslag.

Even terug kom je bij de (hoofd)zaal. Een grote, hoge zaal met aan de achterkant een grote bar. Aan het eind van de zaal is een podium waar de dj booth is gesitueerd. Ondanks dat de zaal redelijk groot is, is hij zo ingericht dat het nog een redelijk intieme bedoening is. Erg gezellig!

Dan hebben we nog de prima toiletten, waar je 50 cent voor betaald. De toiletten zijn niet gescheiden van elkaar en zodoende zitten de dames in de hokjes te plassen en de heren in de urinoirs.

Het geluid in de club is helaas wederom een tegenvaller. Hoewel ik mijn oordoppen bij me had heb ik ze snel weer uitgedaan. Het geluid in de ene zaal te zacht voor oordoppen, terwijl het in de andere zaal niet heel zuiver was. Erg jammer dus!

De score:
Bereikbaarheid: 5 (Net buiten hartje Amsterdam, makkelijk bereikbaar met fiets, moeilijker met ov of auto)
Publiek: 9 (Het ging behoorlijk los en een hoop leuke hippe mensen)
Muziek: 7 (De muziek, een dikke 9, veel Girls Love DJ's, Hed Kandi, Sound of Love en Kings of Ace feesten, minpuntje is het geluid vandaar een 7).
Prijzen: 7 (2,50 voor bier en fris, 3 euro voor wijn, ik ben niet anders gewend)
Aankleding: 8 (Een prachtige tent met veel klassieke onderdelen. Mooi is ook het balkon, jammer dat de doeken het uitzicht belemmeren)
Totaal: 7,2 (Een prima tent in Amsterdam! Een echte aanrader wil ik het noemen, maar wel een leuke afwisseling op de andere Amsterdamse tenten)

Lees ook:Partyverslag: Girls Love DJ’s vanuit Hotel Arena
Lees ook:De locatie: Harders Plaza
Lees ook:Club Manhattan wint Nachttempel award
Lees ook:ADE week: Kraak & Smaak presents Plastic People
Lees ook:Clubhoppen op donderdag: Melkweg, Odeon, BG, 11 en Hotel Arena

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>