Feestweek: Click

Een van de leukste technofeestjes van Amsterdam is binnenkort weer in onze hoofdstad te vinden. Het technofeestje met een hoop Nederlandse en buitenlandse namen staat weer in de vertrouwde Westergas. Deze keer met weer een strakke programmering. Een hoop Amsterdammers kijken dan ook reikhalzend uit naar ‘Click’ in de Westerunie.

Deze keer staat er weer een sterke internationale naam op het podium. Joel Mull, de Zweedse technoheld, zal weer een set op ‘Click’ verzorgen. Liefhebbers zullen Joel Mull wellicht nog kennen van de vorige edities van ‘Click’, Awakenings of Dance Valley. Ondertussen heeft de Zweed een sterke naam opgebouwt.

Verder zal de avond gevuld worden door Secret Cinema, Michel de Hey, Wouter de Moor, de Man zonder Schaduw, Stefano Richetta en Olene Kadar. Een hoop sterke namen weer voor een avondje ‘Westergas’.

Afgelopen edities hebben de kracht van ‘Click’ bewezen. Sterke programmeringen, lekkere sfeer en natuurlijk de beste locatie van Amsterdam hebben ervoor gezorgd dat de afgelopen edities een groot succes waren. Op Partyflock zijn dit soort reacties te vinden:

FANTASTISCH!!!Wat werd er vet gedraaid!!
Wat een leuk feestje was dit! Super muziek en leuke mensen
Helemaal Top!!! Echt super sfeer en leuke mensen!
sfeer was prima, top gedraaid, leuke organisatie top lokatie!

En dan nog een paar filmpjes:

Lees ook:Feestweek: Beatloverz
Lees ook:ADE week: Click
Lees ook:Zaterdagavond stapavond (21-2)
Lees ook:Amsterdam week: Club Panama
Lees ook:Feestweek: Soulwaxmas

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>