Feestweek: Beatloverz

Al vijf edities lang is Beatloverz een van de beste feesten van Rotterdam. Een kloppende programmering, sterke locatie, goede sfeer en een hoop live acts en decor zorgen ervoor dat de feestgangers ontzettend veel plezier aan dit feest beleven. Vlak voor het een-jarig bestaan staat er nog een sterke editie gepland voor 7 februari. En ook deze keer beloven de organisatoren weer een hoop spektakel!

De vorige editie van Beatloverz vond met kerst plaats. En ondanks dat de muziek en sfeer goed inelkaar zaten, had ik ook enige twijfels over de rest van het feest. Zo bleek de locatie niet aan alle eisen van het uitgaanspubliek te kunnen voldoen. Vele mensen hebben tevergeefs op hun jas gewacht. Gelukkig heeft de organisatie ervoor gekozen deze keer lockerboxen te plaatsen.

Daarnaast heeft de organisatie er ook voor gekozen een stuk minder kaarten te verkopen (3500 ipv. 4500), om ervoor te zorgen dat iedereen genoeg ruimte heeft om flink uit zijn plaat te gaan. De komende editie staat in het teken van de vier elementen. Vuur, water, lucht en aarde staan 7 februari geheel in het teken bij het feest. Ik mag alvast verklappen dat er weer een hoop gaat gebeuren qua decoratie.

De line-up is zoals gewoonlijk weer niet mis. Deze keer alleen geen garage area, maar een ‘Latin Beatz’ area. Opvallende namen zijn onderandere Elektroforze (de electrohouse kant van Paul Elstak en Noisecontroller), de Bingoplayers en Greg van Bueren. Maar ook de vaste ‘gasten’ zijn deze keer weer te vinden, waaronder natuurlijk Sunnery James & Ryan Marciano, Benny Rodrigues en the Flexican.

Ik heb er in iedergeval al heel erg veel zin in! Tickets zijn hier verkrijgbaar voor 17,50. Maar door de mindere capaciteit verwacht ik dat ze snel uitverkocht raken.

Expect things like this:

Lees ook:Feestweek: Beatloverz – The Higher Christmas Level
Lees ook:Feestweek: Click
Lees ook:De downloadtip: Jeroen Flamman
Lees ook:Feestweek: Awakenings
Lees ook:Feestweek: Thunderdome 2008

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>