Zaterdagavond stapavond (21-2)

Met DJ Jean’s Madhouse in het verschiet heb ik weer mijn zaterdagavond volgepland. Een groot deel van de avond/nacht zal ik me weliswaar in de trein bevinden, maar dat mag zeker de pret niet drukken. Met een lekkere line-up en locatie ben ik er al helemaal klaar voor. Als je zelf nog niet weet waar je naar toe moet, kan je een keuze uit deze lijst maken, feestgarantie!

Carnaval at Stubnitz
Helemaal klaar voor de carnaval, maar geen zin in hossende Frans Bauer fans. Vier dan carnaval op de spannendste locatie van Amsterdam. De MS Stubnitz heeft het bier koud staan, dus wat let je nog. Daarnaast staat er een lekkere mix van house, club, disco en techno voor je klaar. Wat let je nog? Clowns als Koen Lebens, Fokko Versloot, cowboys als Paul Hazendonk en Hangmat en politieagenten zoals Dauphin en Lin staan helemaal voor je klaar. Tickets zijn €10,- bij deze website.

Click
In mijn ‘tweede huis’ de Amsterdamse Westerunie/liefde is Click terug van nooit weggeweest. Met een (inter)nationale line-up, met namen als Secret Cinema, Joey Mull en Michel de Hey is er plaats voor een subliem technogeluid. In de Westerliefde kan je, je minimal ei kwijt met de Man zonder Schaduw. Tickets gaan wel heel snel, maar zijn voor 17 euro nog bij Beatfreax verkrijgbaar.

F*ck the name
In de huidige dancewereld draait alles om de naam van de artiesten. Jammer, want hierdoor is het voor grote talenten steeds moeilijker om op topfeesten te draaien. Gelukkig brengt F*ck the name daar verandering in. Met een aantal gevestigde namen, maar vooral een hoop grote talenten, zal het dak van the Sand er weer af knallen. Namen als Hardwell, Quintino, Bassjackers, Sidney Samson en The Flexican zijn nog maar een handjevol artiesten die er zaterdag staan. Tickets zijn nog verkrijgbaar, voor €17,50 bij Timoco.

We Are…
Wat krijg je als je minimal en techno met een hoop soul en funk mixt? Juist de perfecte mix voor het ‘We Are’ feest. Met drie technohelden op het hoofdpodium en een saxofonist zal de avond in het teken staan van het ‘wij gevoel’. in Hotel Arena kan je terecht voor onderandere Fabrizio Maurizi (uit Italie), 2000andOne en Benny Rodrigues. Daarnaast staan in de andere zaal ook genoeg minimal en techno acts. Een feestje voor de liefhebber van de swingende techno en minimal. Kaartjes zijn via Easyticket verkrijgbaar voor €15,-.

Lees ook:Zaterdagavond stapavond (17)
Lees ook:Zaterdagavond stapavond (12)
Lees ook:Feestweek: De M.S. Stubnitz
Lees ook:Zaterdagavond stapavond (13)
Lees ook:Zaterdagavond stapavond (14-02)

1 Reacties // Reageer

One thought on “Zaterdagavond stapavond (21-2)

  1. alek vidakovic

    de grooste family frans bouwer meet techno samen
    dj,s mix heb je even voor mij mix minmal techno

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>