Amsterdam week: Club Panama

Het is weer maandag, de week gaat weer beginnen. En zodoende hebben we weer een nieuw thema voor deze week. Deze week de leukste, bekendste en onbekendste clubs van Amsterdam. We beginnen vandaag met Club Panama, de enige Nederlandse club die nog in de top 100 van beste clubs te vinden is.

Panama staat in en buiten Amsterdam bekend als een van de leukste clubs. Met sterke line-ups en een gevarieërd publiek heeft het zich weten te verscharen bij de beste 100 clubs ter wereld.

Het publiek in Panama is welliswaar een tikkeltje ouder als normaal, maar wel zeer gevarieërd. Terwijl velen andere een drankje en hapje doen in de naast gelegen ruimtes, kan je volop dansen in de club.

De locatie is ook erg mooi, de club ligt tegenover het KNSM Eiland aan het water en makkelijk bereikbaar met de auto. Vanaf de club ben je binnen een half uurtje lopen in het centrum van Amsterdam.

De club weet door zijn bekendheid vele grote namen te trekken. Zo stond Tiesto, Dubfire en Isis al eens in de club als headliner, en ook met het Amsterdam Dance Event zal de club leuke namen presenteren.

Enthousiast? Zorg er dan wel voor dat je er goed uitziet om naar binnen te gaan, het deurbeleid is zeer streng en de bekende "doorbitch" is ook hier te vinden.

Lees ook:Amsterdam week: Paradiso
Lees ook:ADE week: A different Lektroluv night
Lees ook:Amsterdam week: de RoXY
Lees ook:Moeten clubs in Amsterdam eerder dicht?
Lees ook:Tiësto wint wederom een prijs

1 Reacties // Reageer

One thought on “Amsterdam week: Club Panama

  1. Muhammet

    De deurbeleid is inderdaad ‘streng’ metname ‘de bekende doorbitch’. Maar dit is niiet erg als het rechtvaardig is. Gisteren werden ik en 2 vrienden van mijn geweigerd, omdat we geen meiden mee hadden genomen. Dus we kwamen er niet in. Van aan afstand toegekeken te hebben zagen we kerig netjes een goroep van 7 jongens aanlopen en na een paar seconden naar binnen geloosd zien worden en daarna nog meer.
    En heel toevallig (kuch) zagen mijn 2 vrienden er erg niet-Nederands uit. En dan krijg je zoiets mee te maken nadat ruim je 3 jaar maandelijks over de vloer komt. Nooit meer dus.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>