Feestweek: Soulwaxmas

Weer een nieuwe week, weer een nieuwe special! Deze week duiken we in de komende feesten die ons te wachten staan. Met een koude winter voor de boeg wordt het tijd om te kijken welke topfeesten ons te wachten staan. Er valt immers deze winter weer genoeg te beleven. Dance.Blog zocht de leukste feesten voor je uit, zocht er informatie over op, kijkt hoe de eventuele vorige edities waren en heeft natuurlijk weer een hoop filmpjes voor je klaar staan. We trappen de week af met Radio Soulwaxmas, het electro feest aan het eind van dit jaar.

Op het Radio Soulwaxmas feest staat uiteraard de naamgever, Soulwax. Dit rock/dance duo weet met sterke producties hele zalen plat te spelen, vooral het live element samen met een band weet veel populariteit te verkrijgen.

Maar dat is niet het enige, de broertjes zullen na hun Soulwax act in de huid kruipen van 2Many Dj's en met hun dance act weer de zaal plat spelen. Daarnaast zal het megapopulaire Justice ook acte presence geven op dit feest. Deze jongens hebben met een aantal lekkere producties ervoor gezorgd dat de Franse dance weer op de kaart staat.

Verder staan remixers Erol Alkan en Tiga ook in de programmering en is Rauw-spreekstalmeester Joost van Bellen ook van de partij. Klik hier voor de complete line-up.

Het is niet de eerste keer dat de jongens met dit concept in Nederland touren. Zo waren ze al eens met dit concept in de Melkweg, Effenaar en Tivoli te bewonderen, maar nog nooit pakten ze zo groots uit in Nederland. De vorige edities werder heel goed beleefd. De reacties die er op internet te vinden van zijn, zijn van:

"supervet, goede sfeer. beetje te druk maar erg gez­ellig"
tot aan:
"heel bruut feest dusty kid was erg top en uiteraar­d de
soulwax jongens. Heb tijdens de set van 2many­ Dj's nog ff staan
springen met de drummer! En dig­italism volgende keren gewoon live
boeken. Erg leu­ke sfeer vooraan het podium!"

allen zeer positief!

Tijd om eens te gaan kijken dus! Kaarten zijn hier verkrijgbaar en 29,50.

Wat filmpjes voor je:

De vorige editie in Gent:

Justice en Erol Alkan:

Joost van Bellens Meubelstukken:

 

Lees ook:Even een snackje: Radio Soulwaxmas 2008
Lees ook:Best dj of 2008 week: Overig
Lees ook:Feestweek: Click
Lees ook:Feestweek: Beatloverz – The Higher Christmas Level
Lees ook:Armin neemt de fakkel over van Tiësto

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>