Slam!FM sluit het jaar af

De enige dancezender van Nederland zonder constante dancemuziek. Zo beschrijf ik Slam! FM het liefst. Ondanks dat ze zich moeten houden aan bepaalde “spelregels” zendt Slam in mijn ogen nog een hoog aantal hitjes en popmuziek uit. Toch mag Slam zich wel degelijk op de borst slaan. De zender is mateloos populair bij jongeren en heeft met Armins ‘A State of Trance’ en DJ Jean ‘At Work’ twee ijzersterke programma’s. Dit jaar sluiten ze dan ook in stijl af…

Slam komt namelijk dit jaar met twee jaarmixen. Enerzijds zal Slam op vrijdag 26 december ‘A State Of Trance-Yearmix 2008’ uitzenden, een mix van Armin van Buuren. Daarnaast zal op oudejaarsavond de ‘Grandmix 2008′ van Ben Liebrand uitzenden. Vol met de beste (commerciele) dancehits van 2008.

Normaal gesproken mixt Ben Liebrand deze mix voor 538, maar dit jaar zal de mix door Slam! FM uitgezonden worden. Een sterke set van de jongerenzender, want de mix is verschrikkelijk populair.

Overigens staat de hele decembermaand in het teken van ‘The Grandmix’ op het commerciële station. Slam!FM zet gedurende de maand Grandmixen van voorgaande jaren uit. De ‘Grandmix 2007′ wordt direct na de jaarwisseling tussen 0:00 en 03:00 uur herhaald.

Hopelijk brengt Dance Departement dit jaar een sterke mix.

Lees ook:Radioshow Armin verder uit naar het buitenland
Lees ook:Slam! FM bijt in het stof
Lees ook:Richard Durand (G-Spott) nieuwe resident van Slam!FM-Radio
Lees ook:Bepaal Armins ultieme trance top 20
Lees ook:Beachbreak mooi visitekaartje voor Slam FM

1 Reacties // Reageer

One thought on “Slam!FM sluit het jaar af

  1. Wes

    Slam!FM mateloos populair? Zeker niet de laatste luistercijfers gezien. Zelfs in de doelgroep gaan de procenten eraf. Ik denk einde verhaal bij de volgende frequentieverdeling, want dan is het geld op.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>