Beachbreak mooi visitekaartje voor Slam FM

Schreef ik een aantal dagen terug nog over de Beachbreak, gisteren was het dan zover en ging de tweede editie van het Slam FM feestje van start. De line-up was veelbelovend en het feest was strak uitverkocht. Zou Slam erin slagen weer een succesvolle editie neer te zetten?

Het feest was om 16.00 al losgebarste en niet veel later was ik op plaats bestemming. Een geweldige drukte was om Beachclub Vroeger te vinden. Eenmaal binnen was de stempel van Slam duidelijk te vinden. Overal kwamen de roze en witte kleuren van het radiostation duidelijk terug.

Het weer hielp een stuk mee, de zon scheen vrijwel de hele dag en met kleine druppels hier en daar bleef het 's avonds ook echt schitterend weer. Hierdoor was de tent en de binnenlocaties gelukkig geheel overbodig geworden.

Met een line-up die ontzettend veel diversiteit bood was er voor elk wat wils. Zo draaide Mental Theo wat happy hardcore en liet Chuckie zien waarom hij zo populair is. Met Randy Katana werd er op een waardige manier afscheid genomen van het beachseizoen. Slam had tijdens de afsluiter voor vuurwerk gezorgd. Een leuke verrassing.

Slam is er met dit feest in geslaagd een mooi visitekaartje af te geven voor het eigen platform.

 

Lees ook:Aanstaande zaterdag: Slam FM Beach Break
Lees ook:Radio 538 Koninginnedag: Charly Lownoise & Mental Theo weer samen
Lees ook:Oude glorie: Charly Lownoise en Mental Theo – Hardcore Feelings
Lees ook:Mental Theo & Basshunter ook in Amerika op nummer 1
Lees ook:Richard Durand (G-Spott) nieuwe resident van Slam!FM-Radio

1 Reacties // Reageer

One thought on “Beachbreak mooi visitekaartje voor Slam FM

  1. niels

    was een leuk feestje maar niet het normale publiek wat normaal gesproken afkomt op op feesten in vroeger

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>