Bepaal Armins ultieme trance top 20

Een druk baasje, die Armin van Buuren.

Eerst een dubbel-cd uitbrengen, dan even ‘s werelds nummer twee dj worden, dan even een soloconcert geven in Ahoy en zich nu al voorbereiden op de oudejaarseditie van A State of Trance. Dat doe ik hem niet na. (duhh)

De vaste luisteraars van Armins wekelijkse wereldwijd uitgezonden radioshow weten er vast al van, maar voor de wat minder ingewijden: je kunt meebepalen welke 20 nummers hij aan het eind van het jaar gaat draaien in de laatste uitzending. Stemmen!

Lees ook:
- Armin Only 2006, de foto’s (deel 1 en deel 2) en de video’s
- Kerstmis met Armin van Buuren

Lees ook:Armin Only 2006: de foto’s deel 1
Lees ook:Armin Only 2006: de foto’s deel 2
Lees ook:Fotoverslag Awakenings 24-11-2006: deel 2
Lees ook:Armin Only 2006: de videobeelden
Lees ook:Filmpjes: de muziekgeheimen van Armin van Buuren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>