Topper van de week: the Flexican

Omdat het de laatste weken weken aardig vaak voorkwam dat ik enthousiast over een bepaalde artiest was, heb ik maar besloten een nieuw item op Dance.Blog te maken. En dat is de “Topper van de Week” geworden. Een keer per week behandelen we een dj, artiest of live act waar ík enorm enthousiast over wordt. Waren vorige week de jongens van Beesmunt Soundsystem aan de beurt, deze keer behandelen we hiphop producer en eclectic dj “the Flexican”.

The Flexican is al jaren een van de meest toonaangevende hiphop producers van Nederland. Met zijn “Flinke Namen” (met Sef, Murth Mossel en MC Fit) scoorden ze hits als “Lichaamstaal“  en “Niet om arrogant te doen”. Daarnaast is mr Flexicano een veelgeboekte eclectic dj. Iemand die op feesten als “Girls Love DJ’s”, “Beatloverz” en festivals als “Extrema Outdoor” en “Mysteryland”.

Ik heb de Flex al een hele hoop keren mogen zien optreden en ben echt enorm enthousiast over deze kerel. Echt een topper, met een heerlijke platenkeus en een goede performance. Daarnaast doet hij echt vette dingen met “Flinke Namen”, zoals dit! Maar ook zijn eigen producties zijn lekker swingvol, zijn ze de ene keer vol met latin invloeden, de volgende keer hebben ze een urban sausje.

Hij staat deze winter ondermeer voor Latin Village en Beatloverz geprogrammeert. Ik ben erg benieuwd wat hij het publiek daar gaat brengen. Kijk ook even op zijn myspace, en check natuurlijk de filmpjes hieronder:

Een interview van PodiumTV:

Latin Village:

Flexican @ 101Barz, producerende:

Lees ook:Line-up Latin Village is niet mis!
Lees ook:Latin Village gaat het winterseizoen in!
Lees ook:Beatloverz vs Latin Village: 010 vs 020!
Lees ook:Latin Village van 3 dagen naar een enkele dag
Lees ook:Feestweek: Beatloverz

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>