Latin Village gaat het winterseizoen in!

Latin Village is alweer een paar jaar het vaste feest voor de liefhebbers van latin, latinhouse en de latin levenstijl. Na succesvolle zomeredities in Spaarnwoude wordt het feest ook een paar keer per jaar in de Westergas gehouden. Ook in November is het weer zo ver, dan staat het laatste weekend van die maand in het teken van Latin Village…

Maar liefst drie dagen lang is de Westergasfabriek de thuisbasis van alle lekkere latinbeats. Met de bekende area's als LatinHouse, StrictlySalsa en LatinEclectic is er weer een ruime muziekkeus te vinden. Maar deze editie wordt ook gevuld met een area waar je de lekkerste Spaanse rock en salsa gemixt wordt.

Op zondag wordt de Baltimore area geintroduceerd. Bij deze stage kan je de lekkerste house en hiphop tracks beluisteren. Zo is er ook op deze editie alle versies van Latin te vinden, of je nou van Salsa of van Eclectic houdt, er is genoeg te zien en te beluisteren!

De line-up wordt zo spoedig mogelijk bekend gemaakt, maar gezien de vorige edities kunnen we artiesten als; D-Rashid, Sidney Samson, Quintino, Gregor Salto, Dr. Kucho!

Kan je niet wachten? Bestel hier dan je kaarten!

Lees ook:Line-up Latin Village is niet mis!
Lees ook:Beatloverz vs Latin Village: 010 vs 020!
Lees ook:Latin Village van 3 dagen naar een enkele dag
Lees ook:Aftermovies Thrillogy online
Lees ook:Feestweek: Beatloverz

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>