Line-up Latin Village is niet mis!

Beloofden we je een tijdje terug je op de hoogte te houden van Latin Village, vorige week werd de langverwachte line-up bekend gemaakt. Zou het feest, waar alle latin(house) stijlen voorbij komen, de hoge verwachtingen waar kunnen maken? Zouden het grote namen worden of koos Latin Village dit jaar meer voor de (goedkopere) talenten. Nu is de programmering bekend geworden kan ik je zeggen dat die zeker niet mis is…

Het drie dagen durende event dat op het Westergasterein plaatsvindt heeft er dit jaar voor gekozen de namen vooral uit Nederland getrokken. Desalniettemin staan er heel wat grote namen op het feest.

Het feest bestaat 3 nachten uit vier zalen die gevuld zijn met verschillende muzikale stromingen binnen de latin. Zo is er een Baltimore stage te vinden waar hiphop en house elkaar continu kruisen.

Maar ook is er een eclectic stage te vinden. Ik vind eclectic toch een van de leukere stromingen van dit moment, het is eigenlijk een beetje "feelgood" dance. 

Maar het belangrijkste is dat Latin Village house brengt waar we zo'n zwaar te kort aan komen. Geen simpel gebliep maar soulfull en latin house die zo weinig in de clubs te horen is. Opvallende namen in de line-up zijn o.a. de Amerikaanse Mr. V, de Portugese Mastiksoul, het grote talent Henzel Washington en Beesmunt Soundsystem dat ook erg goed aan de weg aan het timmeren is. 

De gehele line-up kan je hier terugvinden:

Vrijdag 

Zaterdag

Zondag

 

 

Lees ook:Latin Village gaat het winterseizoen in!
Lees ook:Crunc viert zijn verjaardag! (WINNEN)
Lees ook:Latin Village van 3 dagen naar een enkele dag
Lees ook:Ook line-up Madhouse bekend gemaakt
Lees ook:Topper van de week: the Flexican

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>