Feestweek: Essence 2008

Het feest waar ik deze winter rijkhalzend naar uitkijk is Essence 2008. Alda events heeft de eerste editie van dit feest in handen en zoals ik al eerder blogde, zijn de verwachtingen hoog gespannen. Met een internationale line-up, drie uiteenlopende stijlen en zalen én een internationaal bekende organisatie moet het de topper van het winterseizoen worden. Ik heb alvast wat info en filmpjes voor je opgezocht. 

De Jaarbeurs zal over enkele weken gevuld worden door de grootste internationale dance acts. Met artiesten als Armin van Buuren, Etienne de Crecy, HouseQuake en Dubfire staat de line-up als een huis. Dankzij of ondanks de grote namen draaien alle artiesten een set van minimaal anderhalf uur. Perfect toch!? We hebben de drie zalen/stijlen op een rijtje gezet:

You Stage
De "You Stage" staat vol geprogrammeert met de beste trance acts. Niemand minder dan Armin van Buuren zal zijn laatste optreden in Nederland van 2008 hier geven. Maar dat is niet alles, ook Richard Durand, Mark Schulz, Rank 1 en ATB zullen aanwezig zijn. Wat een top line-up!

Me Stage
Echte technoliefhebbers kunnen ook op Essence hun hart ophalen. Hier staan, tot tegenstelling van andere feesten waar vaak de talenten staan, de échte grote artiesten. Wat te denken van de helft van Deep Dish: Dubfire. Maar ook Awakenings held Ben Sims is er. Felix Kröcher komt samen met Monika Kruse uit Duitsland én is ook onze eigen Joris Voorn aanwezig.

Everybody Stage
In de goedgevulde housezaal zullen natuurlijk Ryan Marciano en Sunnery James present zijn. Deze gasten zijn een garantie voor een goed feest. Maar ook het gelegenheids trio van Housequake zal de platenkoffer moeten afstoffen. Erick E en Roog én MC Gee zijn helaas niet al te vaak samen te zien, so come and get it! Etiene de Crecy, Chris Lake en Wally Lopez maken de line-up compleet.

Filmpjes van bovenstaande artiesten:

Dubfire:

Chris Lake:

ATB:

 

Lees ook:Essense festival begint vorm te krijgen
Lees ook:ADE week: Flamingo Nights
Lees ook:Essenceweek: Dubfire
Lees ook:Line-up Latin Village is niet mis!
Lees ook:Great Britain week: Faithless

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>