Great Britain week: Faithless

Een van de grootste Britse dance-acts is zonder enige twijfel Faithless. De uit drie leden bestaande formatie scoorde wereldwijd grote hits en zijn individueel ook erg succesvol gebleken. Met een toestenist/dj, producer en zanger touren ze jaarlijks de hele wereld over. Bij vele dj's zijn hun hits nog steeds uitermate populair. Kijk snel verder voor informatie en filmpjes van deze legendes…

Zoals eerder gezegd bestaat Faithless uit drie leden. Enerzijds Maxi Jazz die het vocale gedeelte voor zijn rekening neemt, daarnaast Sister Bliss de dj en toetsenist en het derde vaste lid is Rollo de producer.

Daarnaast zijn er ook een hoop gast artiesten in de formatie te horen. Daar is Dido een van, en dat is niet zo gek. Producer van het trio is namelijk haar broertje. Ze is op verschillnde nummers van de formatie te horen.

De groep heeft een grote verscheidenheid van nummers en stijlen die ze op de markt brengen sinds 1995. Wat te denken van triphop, club, progressive trance, pop en hiphop. In 1995 scoorde ze meteen hun eerste hit met Save Me. Twee jaar later kwam daar het legendarische "God is a DJ" bij.  Nu ze een grote collectie van hits en prijzen in hun kast hebben staan worden ze nog steeds genoemd als een van de beste live acts, en de onderstaande filmpjes bewijzen dat maar eens.

Lees ook:Great Britain week: Audio Bullys
Lees ook:Happy Hardcore week: Dune
Lees ook:Oude glorie: Amber – This is your night
Lees ook:Oude glorie: DJ Sash – Megamix 2008
Lees ook:Full On Ferry week: Solarstone

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>