Best dj of 2008 week: Overig

Als ik zo terugkijk ben ik de afgelopen week behoorlijk met hokjes bezig geweest. House, techno, trance onderhand zijn alle hokjes wel langs gekomen. Zodoende zijn er ook een aantal dj’s tussen de vingers geglipt. Gewoonweg omdat ze niet in hokjes te plaatsen zijn, ondefinieerbare muziek maken, te flamboyant zijn voor hokjes of alle drie…

Beste dj ‘overige’ nationaal
Wie zeker niet in een hokje te plaatsen is, is Joost van Bellen wel. Deze ‘grote’ dj staat de ene dag dikke house te draaien, op het volgende feest kan dat net zo goed electro zijn. Met zijn organisatie ‘Meubelstukken’ organiseerde hij dit jaar weer een hoop sterke ‘Rauw’ feesten, maar vooral het Valtifest was een absoluut hoogtepunt voor Joost van Bellen. Begin september organiseerde hij met Meubelstukken en MTV een van de vetste zomer festivals. Op naar volgend jaar, ik ben benieuwd, wat Joost ons dan brengt!

Beste dj ‘overig’ internationaal

In de catagorie ‘wat moet ik er mee, maar het is wel enorm vet’ is Soulwax toch een supervet duo. Met hun Soulwax feesten weten ze de hele wereld op zijn kop te zetten. Daarnaast maken ze als de 2ManyDj’s ook erg stoere producties. Niets anders dan een dikke pluim voor deze jongens!

Lees ook:Stem voor Joost van Bellen als Amsterdammer van het jaar
Lees ook:Crookers komt weer naar Nederland
Lees ook:Even een snackje: Joost van Bellen
Lees ook:Justice, Dr. Lektroluv, Feadz en Erol Alkan op 5 Days Off
Lees ook:Hit or Shit: Deadmau5 – The reward is more cheese

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>