Ook line-up Madhouse bekend gemaakt

Het lijkt wel of alle grote organisaties de laatste dagen van het jaar gebruiken om nog even de line-ups van grote winterfeesten van komend jaar bekend te maken. Hadden we gisteren de line-up van Trance Energy, de line-up van DJ Jean presents Madhouse is nu ook bekend gemaakt. Het internationaal bekende feest van ‘the master of the wheels of steel’ is na een stage op Dance Valley neergedaalt in de Rotterdamse Ahoy.

Toen ik de programmering eerst snel doornam viel me op dat er eigenlijk geen een internationale naam op stond. Een groot gemis op een feest met deze grote. Anderzijds is de line-up zo afwisselend en interessant dat ik niet zo snel een aantal internationale namen op kon rakelen.

Allereerst werd ik blij van het grote aantal ‘classic’ artiesten. Een mooie gelegenheid voor Jean dus om een hoop ‘klassiekers’ erin te mixen. Maar ook de nieuwe generatie wordt goed door Jean opgemerkt. Zo zijn Benny Rodrigues en Billy the Klit twee interessante namen die in de grote hal staan.

In de ‘Ruff & Tuff Eclectic Area’ ofwel de kleinere zaal, zal Jean ook een setje wegdraaien. Hier kunnen we meet eclectic talenten vinden, zoals Vato Gonzalez, Sidney Samson, Hardwell en Rockid.

Overal waar ik kom wordt negatief over Jean gedaan, geheel ten onrechte als je het mij vraagt. Jean is een van de weinige club dj’s die altijd met zijn tijd mee is gegaan, zonder zijn eigen herkenbare sound te verliezen. Hij mag zich wel de ‘master of the wheels of steel’ noemen, in feite is hij dat ook. Er lopen tegenwoordig immers teveel wannabe Jean’s rond, en op Madhouse is er maar een de beste!

Oooh ja, hier de volledige line

Drop ook even hier je mening!

En hier alvast een voorproefje:

Lees ook:Madhouse maakt timetable bekend!
Lees ook:Feestweek: DJ Jean present Madhouse
Lees ook:Line-up Latin Village is niet mis!
Lees ook:Een aantal nieuwtjes…
Lees ook:UDC komt met de officiële Madhouse website

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>