Crunc viert zijn verjaardag! (WINNEN)

In heel Nederland komen de agenda’s maar met moeite op gang. Veel clubs en discotheken zijn nog een beetje slaperig wat betreft het programmeren van vette feesten. Een feest dat al een paar weken bovenaan mijn agenda prijkt is Crunc4Life. Partyorganisator en agency Crunc viert zijn verjaardag weer op een spectaculaire manier, met de lekkerste house beats op de beste locatie.

De Westerunie is het toneel van het verjaardagsfeestje van Crunc. De mega populaire locatie is gelegen op het Westergasterrein. De locatie is bekend geworden door zijn feesten als Awakenings en Latin Village. Ook deze keer zal weer de geschiedenisboeken in gaan.

Crunc heeft namelijk weer een hoop voor ons in petto. De organisatie, die bekend is van Superstars en Soigné heeft weer een batterij aan artiesten opgetrommeld. Verwacht geen lijst aan bekende grote namen, maar een lijst aan échte house dj’s. Zo staat Soigne resident Denniz in de programmering, kan je Greg van Bueren er terug vinden (broertje van Roog), is de Engelse houselegende Robert Feelgood aanwezig en kan je multitalent Marc Benjamin een setje horen draaien.

Een hoop vet house geweld dus! Wat kan je naast de nodige portie housebeats nog meer verwachten? Ondermeer een hoop act’s, special performances, spetterend dansentertainment en een heleboel extra’s. Een avond om nooit te vergeten. Ik heb er zin in!

Wil je kansmaken op twee gastenlijstplekken? Laat je ultieme house ervaring dan in de comments achter!

En nog een lekker videotje van twee jaar terug!:

Lees ook:Zaterdagavond stapavond (10-01)
Lees ook:Video: Benjamin Bates – Two Flies
Lees ook:Partyverslag: Pure Passion
Lees ook:Westerunie scoort met feesten
Lees ook:Hit or Shit: Een dubbele editie

1 Reacties // Reageer

One thought on “Crunc viert zijn verjaardag! (WINNEN)

  1. Bas Nelen Auteur

    Winnaars zijn bekend gemaakt via mail. Veel plezier!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>