Aftermovies Thrillogy online

Persoonlijk vind ik aftermovies het leukste gebeuren na afloop van een feest, een goede aftermovie geeft goed weer hoe geweldig een feest is geweest. Organisatie B2S, bekend van back2school, hardcore for live en pussylounge, heeft een aftermovie gemaakt om u tegen te zeggen. Van alle zalen van het Thrillogy event is een aparte aftermovie te vinden, van allen zo +/- 9 minuten. Genoeg kijkplezier dus! Klik snel verder om de aftermovies te bekijken!

 

De area van Zany:

De area van Paul Elstak:

De area van Charly Lownoise:

Lees ook:Zaterdagavond stapavond (9)
Lees ook:Oude glorie: Charly Lownoise en Mental Theo – Hardcore Feelings
Lees ook:Radio 538 Koninginnedag: Charly Lownoise & Mental Theo weer samen
Lees ook:Zany, geniaal of inspiratieloos
Lees ook:Paul Elstak slaat ‘Big Brother’ Ruud tot pulp

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>