Partyverslag: Q-Base

Ook dit jaar was op de oude legerbasis in Weeze weer het jaarlijkse Q-Base te vinden. Dit evenement, gespecialiseerd in de hardere dance stijlen, kon weer op veel belangstelling uit Nederland rekenen. Q-Dance, de Amsterdamse organisatie, had het evenement dan ook weer goed gepromoot in Nederland. Een partyverslag van het grootste festival in de hardere stromingen van de dance…

 

Ook dit jaar was de oude vliegbasis in Weeze omgetovert tot een surrealistische basis In de avonduren, nachturen en ochtend stonden de beste hardstyle/hardcore/darkcore/etc. dj's op het programma. Nieuw was dit jaar de techno/minimal stage van Gasten zonder Grenzen.

Het feest is een aanrader, zelfs als je niet van de hardere stijlen houdt. De sfeer is uitzonderlijk en de lichtshows, effects en vuurwerk zijn top. Het geluid is meestal erg goed, al waren er dit jaar bij een aantal bunkers en stages wat problemen.

De set van Dana was een grote uitschieter, ze draaide een heerlijk setje met veel donkere invloeden. Technoboy, die ook lekker draaide werd weggezet in een klein circustentje, een regelrechte belediging, voor zo'n grote artiest.

Door het weer werd het er alleen maar beter op. Ondanks nog een paar opstootjes kan dit jaar Q-Base weer de boeken in als zeer geslaagd!

Lees ook:De week voor Mysteryland: De Q-Dance stage!
Lees ook:Favorietenweek: Hardstyle
Lees ook:Q-Base 2007, de filmpjes
Lees ook:Partyverslag: Sneakerz = Slipperz
Lees ook:Oude glorie: Armand van Helden – You Don’t Know Me

1 Reacties // Reageer

One thought on “Partyverslag: Q-Base

  1. Frank

    Q-base was idd een goed feest. Alleen vond ik dat spetterende vuurwerk nog al tegen vallen ;) . Area 4 (foto) en Area 3 (het circustentje) waren voor mij de beste area’s. De set van Dana was idd uber goed alleen stond het geluid toch wel iets te hard voor me gevoel. Ik heb bij de andere area’s niet gehad dat alle haren op me armen mee trilden.

    Prijzen van eten en drinken waren trouwens erg aan de hoge kant maar ondanks dat toch super feestje.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>