Partyverslag: Sneakerz = Slipperz

En dat was de zomer dan! Na twee/drie bloedhete dagen is de herfst in Nederland weer terug. Gelukkig heb ik mijn zondag nog heerlijk kunnen vieren op het Bloemendaalse strand. Deze zondag was ik aanwezig op het Sneakerz feest in BLM9. Met een line-up van Gregor Salto en Luciën Foort zat het wel goed, maar hoe was de rest van het feest?

Allereerst kan gezegd worden dat Sneakerz zijn naam geen eer aan doet. 80 tot 90 Procent van de bezoekers liep op slippers, de naam Slipperz was dan ook beter op z'n plaats geweest.

Het feest was in twee area's ingedeeld. Een buitenarea met de 'grote' house namen en een binnen area met talenten die vooral urban draaide. Al om een uur of 18.00 stonden we in de tent. Te vroeg voor Bloemendaalse begrippen, want ondanks dat de dj stond te draaien, zat iedereen in alle hoeken van de dansvloer. Pas rond een uur of 20.00 kwam de drukte opgang, en werd er een stuk meer gedanst.

Luciën Foort draaide heerlijk. Met een duidelijk Sneakerz muziek stempel, wist hij iedereen aan het dansen te krijgen. Vooral Born Slippy bij het donkerworden was fantastisch! Ook Gregor Salto gaf een lekker setje weg. Binnen was het helaas een stuk rustiger, jammer want er werd écht lekker gedraait. 

Al met al was de sfeer super, de mooiste mensen en de heerlijkste muziek. Wat kan je nou nog meer als afsluiter van je weekeind wensen?

Lees ook:Eindelijk goede weerberichten: Sneakerz in de zon
Lees ook:Best strandfeestje van Sneakerz
Lees ook:De locatie: BLM9
Lees ook:Latin Village gaat het winterseizoen in!
Lees ook:Dance Valley 2008: datum en area’s bekend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>