Oude glorie: Armand van Helden – You Don’t Know Me

Vanavond weer een nieuwe "oude glorie", het item van Dance.Blog.nl waar wij oude dance hits behandelen. Vandaag behandelen we de mega-hit van een bekende producer/dj uit de Verenigde Staten. Ondanks dat hij sporadisch in Nederland optreed, is zijn populariteit erg hoog in Nederland. De hit die we vandaag behandelen haalde zelfs bijna de top 10 in de Nederlandse top 40. Ik heb het dan natuurlijk over Armand van Helden met "You Don't Know Me".

Tijdens het snuffelen in de plaatselijke platenshop kwam ik het pas uitgebrachte "best of…" van Armand van Helden tegen. 'Heeft hij zoveel hits om een best of te maken dan?' dacht ik. Toen ik de achterkant van het hoesje bekeek, schrok ik van het aantal lekkere nummers dat op zíjn naam staan.

En daar is "You Don't Know Me" er ook eentje van. Een heerlijk nummer die in 1999 hoge posities in de wereldwijde hitlijsten behaalde. Toen dit nummer een grote hit werd, zat ik nog net op de basisschool waar de laatste klassenfeesten werden gegeven. Ik kan me nog herinneren dat het nummer meerdere malen werd gedraaid op een avond.

Jammer is het wel, dat de fans van Armand voorlopig moeten wachten tot hij weer in Nederland is. Zijn laatste optreden dateert van 5 april in de Maassilo. Tijd om weer is Nederland aan te doen Armand!

Lees ook:Hit or Shit: Armand van Helden – Shake that ass
Lees ook:Top 500: Armand van Helden – Funk Phenomena
Lees ook:Oude glorie: Corona – The Rythmn of the Night
Lees ook:Video: Armand van Helden – I want your Soul
Lees ook:Oude glorie: Technotronic – Pump up the Jam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>