De week voor Mysteryland: De Q-Dance stage!

23 Augustus is het dan zover, dan gaat er iets heel speciaals gebeuren! Mysteryland is dan voor de 15e keer te vinden in Nederland. Dit festival weet jaarlijks 60.000 bezoekers te trekken, en om de voorpret te starten zal ik een aantal podia belichten die niet te missen zijn!

We trappen vandaag af met het grootste podium naast de mainstage: het Q-Dance podium. 

Er is geen enkel festival in Nederland waar niet alleen zóveel verschillende stijlen als dance liefhebbers op af komen. Q-Dance, dat dit jaar weer voor een podium zorgt, heeft hier een grote betekenis in!

Met een spectaculaire line-up geeft Q-Dance, hardcore en hardstyle liefhebbers geen twijfel, ook aan deze stijlen is zeker gedacht!
Ik zelf ben geen fan van de "hardere stijlen", maar ga toch áltijd even kijken bij zo'n stage. Met de line-up die er staat zal dat ongetwijfeld voor een bonte massa zorgen van publiek dat er, de hele dag staat, of langs komt lopen. 

Áls ik langs ga, dan zal dat in de morgen/middag worden. Het programma na 16.00 biedt nou eenmaal zoveel goede artiesten aan, dat ik mijn tijd liever ergens anders ga besteden.

Toch heb ik een paar aanradertjes:

Dana (14.00)
Een hele hoop mensen, zullen me hiervoor vervloeken, maar ik vind Dana een toppertje. Met haar glimlach en vrolijke manier van de hardere stijlen weet ze iedere tent op z'n kop te zetten!

Alpha Twins (20.00)
Broertjes die elkaar perfect aanvullen, lekkere hardstyle!

The Prophet (21.30)
Sommige artiesten behoeven eigenlijk geen introductie. De meeste geliefde hardstyle dj van dit moment, draait over de hele wereld en behoort tot de absolute wereld top. Wordt een schitterende afsluiter! 

Lees ook:Favorietenweek: Hardstyle
Lees ook:Partyverslag: Q-Base
Lees ook:Vanavond Qlimax in de Gelredome
Lees ook:Best dj of 2008: Hardstyle
Lees ook:De week voor Mysteryland: de “In search of Sunrise stage”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>