De week voor Mysteryland: de “In search of Sunrise stage”

Ook vandaag staat een stage op Mysteryland weer in de belangstelling. Vandaag hebben we het over een ander parade paardje van Mysteryland, namelijk een eigen podium voor niemand minder dan Tiësto!

Er gingen al maanden voor de bekendmaking van de line-up geruchten, dat Tiësto Mysteryland aan zou doen. Uiteindelijk kwam het verlossende woord er dan uit. Tiësto zou niet alleen z'n plaatjes draaien, hij mocht een eigen stage hosten!

Complimenten voor Tiësto! De grootste dj van de wereld word in Nederland nog wel eens verguisd, vanwege zijn commercieële manier van produceren en draaien. Maar we vergeten met z'n allen dat Thijs ervoor zorgt dat miljoenen mensen ter wereld, luisteren naar een Néderlandse dj!

De line-up die Tiësto opgegeven heeft is, is er een zonder grote namen. Toch gaat het 100% knallen worden. Tiësto heeft onwijs veel kennis om een kwalitatief goede line-up neer te zetten en veel van de dj's op de stage treden vaker met hem op.

Lees ook:De week voor Mysteryland: De Q-Dance stage!
Lees ook:Technoweek: Steve Rachmad
Lees ook:Mysteryland 2007: Voorpret in beeld en geluid
Lees ook:Tranceweek: Eurotrance
Lees ook:Franse helden: Bob Sinclar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>