Topper van de week: Oslo Hilton

Daar stond hij dan afgelopen zaterdag, in zijn blote bast de meest heftige electro en house de dansvloer op te spinnen. Het publiek en ook hijzelf gingen compleet los op de muziek die hij de dansvloer op slingerde. Tijd om Oslo Hilton, een van de residents van Girls Love DJ’s, uit te roepen tot ‘Topper van de Week’.

Oslo Hilton laat zich kenmerken als de man ‘die altijd half naakt aan het draaien is’. Zijn setjes begint hij meestal nog met jasje, shirtje aan. Maar naar mate de set vordert, te meer kledingstukken er van zijn bovenlijf afgaan. Eerst vond ik het nergens op slaan, daarna vond ik het wel een leuk bedacht handelsmerk.

Zoals ik al zei is Oslo Hilton een van de vaste resident dj’s van Girls Love DJ’s. Inmiddels stond Oslo dan ook al op meer dan 10 Girls Love DJ’s feesten. Zijn stijl laat zich vooral kenmerken door zijn waanzinnige platenkeus. Er zijn weinig dj’s die zo’n goede platen uit hun platentas weten te trekken.

Kijk even onderstaand filmpje voor een goede indruk van Oslo. Klein fiasco zijn wel de beelden van het publiek, helaas snappen zij niet wat goede muziek is, de sfeer is namelijk niet te bekennen, helaas…

Lees ook:Ex Porn Star! Moeilijk Hip, moeilijk vet!
Lees ook:De downloadtip: Girls Love DJ’s – Lars Vegas
Lees ook:Topper van de week: Henzel Washington
Lees ook:Partyverslag: Girls Love DJ’s Amsterdam Dance Event
Lees ook:Full Crate en Girls love dj’s maken remix van Drunk in Love voor Beyoncé en Jay Z

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>