Full Crate en Girls love dj’s maken remix van Drunk in Love voor Beyoncé en Jay Z

Producer en dj Full Crate en dj-duo Girls love dj’s hebben een remix afgeleverd van Drunk in love van Beyoncé en Jay Z. Ze kregen evenals onder meer Diplo, The Weeknd en Jillionaire een officieel verzoek. Een hele eer derhalve voor de Nederlandse artiesten! Het resultaat is sinds afgelopen weekend te horen. De remix van Full Crate vind je via deze link. De herbewerking van Girls love dj’s is via deze link te beluisteren.

Full Crate heeft een remix gemaakt voor Beyonce (foto Robert Winter)

Amsterdammer Full Crate is vooral bekend in combinatie met zanger Mar. De twee combineren hiphop en elektronica met soul. Ze mochten al eens op de afterparty van een Erykah Badu-concert in Madrid draaien en keken tegen volle zalen aan in New York, Los Angeles en Londen.

Girls love dj’s is een duo uit Amsterdam. De act is ontstaan uit feestjes in de Supperclub. Twee vaste optredende gasten, dj Rob Zwart en mc Ron Simpson,  vormen nu Girls love dj’s!

Lees ook:Partyverslag: Girls Love DJ’s vanuit Hotel Arena
Lees ook:Partyverslag: Girls Love DJ’s Amsterdam Dance Event
Lees ook:Fans Daft Punk zetten Coachella concert online
Lees ook:Paul Oakenfold live
Lees ook:De downloadtip: Girls Love DJ’s – Lars Vegas

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>