Topper van de week: Henzel Washington

Al een tijdje ben ik helemaal weg van Henzel Washington. Dit VAgE gASTEN lid weet zijn publiek te vermaken met vuige elektro, dikke fidgethouse en smooth baltimore. Dirty Dutch, Mysteryland en Girls Love DJ´s, telkens was deze kerel de held van mijn dag/nacht. Dan mag je, je best wel is een keer tot ‘ Topper van de Week’  laten kronen.

De eerste keer dat ik Henzel Washington zag was op de BNN BED Eclectic verkiezing geloof ik. Ik was niet alleen verrast van zijn creatieve dj naam, ook zijn dj werk en platenkeuzen wisten mij te bekoren.

Niet veel later kwam ik hem in de kleinste tent van Mysteryland tegen. Het viel me mee dat de tent nog bleef staan, want door de sterke muziek werd het publiek helemaal gek. Maar ook op de ADE editie van Girls Love DJ’s leek het dak er af te knallen.

De laatste keer dat ik Henzel aan het werk zag was tijdens Dirty Dutch. De VAgEgASTEN zaal was ondanks de belachelijke ligging verreweg de allerbeste ruimte van Dirty Dutch. Helaas heeft Henzel niet de meeste boekingen, al zorgt dat er wel voor dat zijn optredens lekker exclusief zijn.

Lees ook:Coutouren Dirty Dutch Aftershock worden zichtbaar
Lees ook:De week voor Mysteryland: de “Dirty Dutch” stage
Lees ook:Dirty Dutch week: Genieten van voorgaande edities
Lees ook:Dirty Dutch week: Jade Lounge
Lees ook:Off the Wall is heel goed bezig!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>