De downloadtip: Girls Love DJ’s – Lars Vegas

Vandaag hebben we een downloadtip voor je die een goed uur duurt. Een downloadtip die zeker niet door iedere danceliefhebber gewaardeerd gaat worden. Een downloadtip die veel r&b, hip-hop en garage bevat, maar daardoor een heerlijk stukje muziek is geworden. De downloadtip van deze week is van Lars Vegas, resident van Girls Love DJ's.

 

Was ik vanochtend al super enthousiast over het Girls Love DJ's concept, voor degene die écht niet weten wat Girls Love DJ's inhoudt: download de downloadtip.

Girls Love DJ's is het concept van Enter Dexter dat al jaren met dit concept door het land toert. Met o.a. Erick E, Roog, the Flexican en Real el Canario hebben ze al aardig wat leuke dj's achter de decks gehad. Sinds een tijd is Lars Vegas daar een van. Als vaste resident van de Girls Love DJ's feesten is hij al een graag geziene gast.

En zo heeft Lars een podcast voor ons gemaakt met de lekkerste hip-hop, 2step en r&b tracks. Voor degene die wat afwisseling qua muziek zoeken op de pc is dit dus een welkome versterking.

Er zitten een aantal lekkere remixen en edits tussen en de boel laat zich heerlijk inelkaar overlopen. Een heerlijke download voor in de trein, bus of auto. In de club zou ik het iets minder vinden…

Je kan hem hierr (doel opslaan als) downloaden!

Lees ook:Partyverslag: Girls Love DJ’s Amsterdam Dance Event
Lees ook:Full Crate en Girls love dj’s maken remix van Drunk in Love voor Beyoncé en Jay Z
Lees ook:Topper van de week: Oslo Hilton
Lees ook:ADE week: Girls love DJ’s
Lees ook:De downloadtip: O.J. Symstem

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>