Line-up Scheldepop al bekend

Stiekem kan ik niet op de zomer wachten. Ondanks dat de winter pas net zijn intrede heeft gedaan, kriebelt alles in mijn lijf naar een warme zomer. Hoewel het dan net pas winter is geworden, zijn ook de party organisatoren druk bezig met de programmering van het zomerseizoen. Traditiegetrouw is Scheldepop het eerste festival dat zijn programmering bekend maakt. En die is ook op dance gebied niet mis.

Het Zeeuwe festival hield vorig jaar zijn eerste editie, en dat was een groot succes. Het twee daagse festival was een klein hoogtepuntje voor de gemiddelde Zeeuw. Dit keer zal het festival uit drie dagen bestaan, vrijdag 10 juli, zaterdag 11 juli en zondag 12 juli.

Er staan dit jaar weer een hoop verschillende acts geprogrammeert. Zo geven de Opposites de nodige hip-hop aan het festival en zal Hans en Candy Dulfer gesamenlijk de jazz op het festival vertegenwoordigen. Maar voor de danceliefhebbers is niemand minder dan Dr. Lektroluv gecontracteert om op een van de dagen een setje te draaien.

Verder staan de volgende namen ook in de programmering: Het Goede Doel, The Opposites, The Hot Stewards, DJ Marko (La Rocca), DJ Pole Folder, Bart Skils, Estroe, Wouter de Moor, Isis, Marcella, I-F en Alden Tyrell.

Wie op welke dag zal staan is nog niet bekend, ik verwacht ook nog meer namen voor het tweede weekend in juli. Ik houd je op de hoogte!

Lees ook:Chuckie, The Partysquad, Michel de Hey en Benny Rodrigues toegevoegd aan line-up DanceFloat
Lees ook:Het Servische Exit Festival ontvangt Afrojack, Quintino en Steve Rachmad
Lees ook:Sander Kleinenberg, Apster en Bart B More maken programma Sky City compleet
Lees ook:Nederlandse top op Ultra Music Festival
Lees ook:Extrema en Dance Valley maken datum bekend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>